miercuri, 14 martie 2018

21 martie: Catalina Ponor, Melania Medeleanu, Mona Nicolici sau Maia Morgenstern urca pe scena The Woman la Cluj-Napoca

Hello,

Revin cu ultimele detalii despre conferinta The Woman.

Cum sa ajungi cea mai buna versiune a ta, sa depasesti provocarile in business sau sa te implici in comunitate sunt doar cateva dintre tematicile abordate de speakerii exceptionali ce urca pe scena Conferintei de Leadership Feminin The Woman ce are loc saptamana viitoare, in 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca.

Femeia este intotdeauna dornica sa investeasca atat in dezvoltarea sa cat si in dezvoltarea celor din jur. Conferinta de Leadership Feminin The Woman vine in completarea acestei dorinte prin prezentari bogate in continut de calitate sustinute de lideri nationali si internationali precum: Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod), Sinziana Maioreanu (CEO Aegon), Melania Medeleanu (Fondator MagiCAMP), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din 2017), Iuliana Tudor (Prezentator si Realizator TV) sau Ela Moraru (Country Manager Google Romania).
Tematici inedite alaturi de peste 600 femei antreprenor si manageri

In cadrul panelului Cum am ajuns cea mai buna versiune a mea?, Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Iuliana Tudor (Prezentator si Realizator TV) si Antoinia Norman (CEO Branson Centre) vorbesc despre munca, dedicarea si pasiunea din spatele succesului. Exista o serie de provocari care vin odata cu pozitiile de leadership, iar femeile lider puncteaza importanta amprentei personale in ceea ce fac. Greselile, esecurile si provocarile sunt dovezi ale dezvoltarii.

Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din 2017), Olga Melihov (Country Head @ BNP Paribas Real Estate Romania) si Alexandra Murray (Vice President Focused Service Hotel Operations, Europe, Middle East & Africa @ Hilton Worldwide) vorbesc despre motivatie si inspiratie in cadrul panelului Daca eu pot, poti si tu. Alexandra Murray are o experienta de peste 25 de ani in cadrul Hilton, timp in care s-a devoltat atat local cat si international. Dupa ce a locuit in mai multe tari, Alexandra coordoneaza peste 43 de hoteluri din Europa Centrala si Africa, pe viitor fiind responsabila pentru inca 75 de deschideri.

Catalina Ponor motiveaza participantele The Woman in a-si gasi pasiunea si a o urma pana la capat. Ea impartaseste din experienta ei de peste ani intr-un sport care a presupus dedicare totala, multe ore de perfectionare si dorinta constanta de imbunatatire. Catalina vine sa accentueze cat este de important sa gasesti acel lucru ce iti aduce fericirea si sa il exploatezi la maxim.

Provocarile in mediul de business romanesc: Cum ne depasim limitele?

Provocarile in mediul de business vor fi punctate in cadrul panelului de debate Provocarile mele unde vor participa femei lider recunoscute pentru performantele in business precum: Sinziana Maioreanu (CEO Aegon), Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod), Oana Delia Radu (Director Grup Retail Cluj Raiffeisen Bank, Regiunea Transilvania) si Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom).

Daniela Dan (Gold Director Oriflame) impartaseste celor 600 femei prezente provocarile avute in prezentarea axata pe setarea viziunii de business. Coordonand o echipa de peste 1000 de persoane, Daniela declara ca „Nu este usor sa depasim singuri barierele sau limitarile cu care am crescut.”

Implicarea in comunitate si nevoia de a ajuta oamenii din jurul nostru prin activitatea zilnica este tematica abordata in cadrul ultimului panel de debate din cadrul celei mai mari conferinte de leadership feminin din Romania. Cele 600 femei antreprenor si manager prezente la eveniment vor lua parte la prezentarile Melaniei Medeleanu (Fondator MagiCAMP), Ela Moraru (Country Manager Google Romania) si Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion) care vor vorbi despre copiii ce sufera de cancer, impactul tehnologiei in educatie si industria de fashion sustenabila.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman din 21 martie va include pe langa prezentari si dezbateri si momente de interactiune cu speakerii evenimentului, oportunitati de business in zona expozitionala si momente de dezvoltare. Ultimele inscrieri au loc pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank

Silver Partners: Aegon, Oriflame

Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Silkin, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics, Salon Tresor, MicriGold, 25th Downtown Flavour, Image Skin Care,

Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest,

Listening: MagicFM

Wine Partner: Vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Flowers by: Magnolia

Official Coffee: Meron

Manifestare complexa si indrazneata, extinsa pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand din acest an: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine | The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman Store

#TheWoman: amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider
Achizitionaza-ti biletul cu 20% reducere utilizand codul THEWOMAN20AF de aici.

Ne vedem la conferinta!
Hugs,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu