vineri, 13 aprilie 2018

Cum a fost la conferinta The Woman


Hello,

M-am bucurat foarte mult ca am avut ocazia sa particip si in acest an la The Woman, dar ca blogger official. Ca in fiecare an invitatii au fost unul si unul, cu idei si experiente din diferite domenii de activitate. Tema principala a conferintei a fost cum sa ajungi cea mai buna versiune.
Fiecare dintre noi avem abilitati in anumite domenii de activitate, pe care ar trebui sa le dezvoltam si sa ajungem astfel "cel mai bun eu".
Mi-am notat cateva idei cheie, pe care as vrea sa le impartasesc cu voi.
Prima invitata a fost Alexandra Murray, Vice President Focused Service Hotel Operations, Europe, Middle East & Africa @ Hilton Worldwide. Alexandra Murray are o experienta de peste 25 de ani in cadrul Hilton, timp in care s-a devoltat atat local cat si international. Dupa ce a locuit in mai multe tari, Alexandra coordoneaza peste 43 de hoteluri din Europa Centrala si Africa, pe viitor fiind responsabila pentru inca 75 de deschideri. Ea a mentionat faptul ca:

  • fiecare dinre noi ar trebui sa ne scriem povestea,
  • penru a avea succes este important sa fim noi insine
  • este importat mentinerea unui echilibru intre corp (prin exercitii fizice), minte (prin dezvoltare continua) si spirit
  • increderea in sine este cel mai bun outfit 
Urmatoarea invitata, Catalina Ponor ne impartaseste din experienta ei ca gimnasta a Romaniei, Ea spune:"am fost ambitioasa, dar faptul ca iubeam gimnastica a facut diferenta; iubesc gimnastica pentru ca mi-a dat o personalitate aparte si mi-a aratat ca fara munca si perseverenta nu reusesti. Cazi si te ridici, cazi din nou, te ridici din nou, cred ca asa se construieste caracterul unui invingator. Du-te si joaca-ti sansa, nu lua in seama criticile".
 

Olga Melihov, Country Head @ BNP Paribas Real Estate Romania, afirma faptul ca nu exista nu se poate atunci cand iti doresti ceva, sa nu cedam.

Iuliana Tudor (Prezentator si Realizator TV): imperfect este perfect, afirma faptul ca suntem suma oamenilor care ne inconjoara.
Antonia Norman, CEO Branson Centre,vorbeste despre munca, dedicarea si pasiunea din spatele succesului. Exista o serie de provocari care vin odata cu pozitiile de leadership, iar femeile lider puncteaza importanta amprentei personale in ceea ce fac. Greselile, esecurile si provocarile sunt dovezi ale dezvoltarii. Ea afirma faptul ca schimbarea este determinata de incredere, curaj si actiune.

Daniela Dan, (Gold Director Oriflame) impartaseste celor 600 femei prezente provocarile avute in prezentarea axata pe setarea viziunii de business. Coordonand o echipa de peste 1000 de persoane, Daniela declara ca „Nu este usor sa depasim singuri barierele sau limitarile cu care am crescut. Mi-a placut deviza: "Don't be a passenger in your life, be the driver".

Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion), vorbeste despre modalitatea in care femeile pot salva planeta prin fashion. Ea afirma faptul ca moda este despre stil, creativitate, amuzament si nu despre tendinte. E important de specificat faptul ca industria textila ocupa locul 2 in poluarea planetei.
A fost o atmosfera prietenoasa de networking prielnica pentru a crea noi cunostinte si colaborari.
Daca nu ai reusit sa ajungi la conferinta, anul viitor vei avea ocazia si iti promit ca nu vei regreta.

Hugs,



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu