joi, 11 februarie 2016

Tips&tricks - CityBreak Milano Day 1


Hello there,

Daca e februarie, e Milan Fashion Week. Nu, nu, anul acesta nu voi fi acolo, dar in viitor, who knows... Dar mi-am amintit de cele 3 zile minunate pe care le-am petrecut in Italia in noiembrie anul trecut. Pentru ca imi place sa valorific la maxim timpul, uite cum am organizat perioada petrecuta aici. Am ajuns in Milano pe la 4.30 pm, ne-am lasat bagajele si am iesit la plimbare. Am ajuns pana in centru in Piazza del Duomo. Nu am folosit mijloacele de transport in comun, am avut norocul sa fim cazate la un hotel aproape de centru, la aprox 30 min.
 Ziua 1: ne-am trezit devreme, am luat un mic dejun copios si am pornit spre centru. Prima oprire a fost Galeriile Vittorio Emmanuele

A doua oprire : Piazza del Duomo. Ne-am luat bilete sa urcam pe acoperis dar si sa vizitam interiorul catedralei. Privelistile de sus ne-au incantat privirile.









A treia oprire: Castello Sforzesco

A patra oprire: Arcul de triumf unde am ajuns traversand un parc superb. E adevarat ca si vremea a fost generoasa cu noi.


A cincia oprire: Biserica Santa Maria del Carmine. Nu am putut intra, biletele erau rezervate pe net pentru urmatoarele 2 saptamani.
A sasea oprire: Pinacoteca di Brera


Cam asa am petrecut prima zi in Milano. In urmatoarele zile voi reveni cu ziua 2 pe care am petrecut-o in Como, iar in ultima zi am vizitat partea veche a orasului Bergamo.

Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu