marți, 19 martie 2019

10 days in Thailand -part II

Hello,

Ce se poate face in Thailanda? In primul rand se pot vizita insulele din imprejurimi, sau daca iti doresti o vacanta mai pe relax, te poti bucura de plaja toata ziua. Eu prefer sa le combin, ma cam plictisesc sa stau la soare tot sejurul, mai ales daca sunt intr-o locatie care merita sa fie vizitata
. Pe parcursul sederii mele in Thailanda am optat pentru trei excursii, excluzand excursia din Bangkok de 2 zile. Am vizitat 2 insule: Phi Phi si Racha, apoi am optat pentru o excursie mai dinamica, care a inclus: rafting, tiroliana, elephant trekking si atv. Excursiile le-am cumparat de la agentii locale, sunt destule si poti negocia pretul. Pentu Phi Phi Island am platit 800 THB (100 lei), Racha Island 850 THB (110 lei), iar pt excursia dinamica am platit 1200 THB (160 lei). Aceste preturi aveau inclus micul dejun (ceai, cafea, biscuiti), pranzul( bufet suedez variat) precum si transportul de la hotel si inapoi. Spre insule ne-am deplasat cu ambarcatiuni de mare viteza, care aveau puncte de oprire, unde se putea inota sau face snorkeling. Fiecare excursie era de o zi, porneam dimineata pe la 8 si ne intorceam in jur de ora 17-18.

Phi Phi este considerata una dintre cele mai frumoase insule din lume, de fapt sunt 6 insule localizate in aceasta regiune Phi Phi, situate la 5 km sud de Phuket si imprejmuite de marea Andaman. Doua din aceste insule sunt mai mari: Phi Phi Don si Phi Phi Leh


















In urmatoarea zi am optat pentru o alta excursia pe insula Racha.

Insulele Racha, care sunt celebre pentru plajele albe si coralii de o frumusețe extraordinară -sunt un adevărat paradis pentru cunoscători de natură. Numele insulelor provine din cuvântul "raja" - "regal. Există două insule cu acest nume: Racha Noi și Racha Yai.

Insula Racha are un peisaj montan. Teritoriul său este acoperit cu vegetație tropicală densă și palmieri. Chiar și în sezonul ploios, clima este ușoară și caldă. Racha este o insulă care nu se distinge printr-o congestie uriașă a turiștilor.



















In postarea urmatoare va voi povesti despre excursia dinamica, bine meritata, zic eu, care a cuprins mai multe activitati incarcate de adrenalina.

Hugs,



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu