vineri, 29 martie 2019

The Woman 2019

Hello,

In fiecare an conferinta The Woman reuseste sa reuneasca sute de doame si domnisoare antreprenori sau viitori antreprenori avand un obiectiv comun, educatia.
Spun asta pentru ca pe orice nivel ne-am situa din punct de vedere social tot timpul mai avem cate ceva de invatat.
Speaker-ii din acest an au fost unul si unul cu povesti de viata si experiente deosebite. In linii mari va voi impartasi cateva idei care mi-au captat atentia.

Conferinta a fost deschisa de Mirela Bucovicean, care a punctat importanta schimbarii in viata noastra: "Fii puterea sa faci schimbarea". Schimbarea e evolutie si emancipare.
Mirela Bucovicean este cea care a înființat în urmă cu 5 ani Molecule F, platforma care aduce în prim-plan designul românesc.

Discursul Soniei Argint Ionescu s-a conturat in jurul ideii The discipline of being a wonder woman.TV Host în cadrul TVR, este implicată din 2013 în emisiunea "Vreau să fiu sănătos" atât ca om de televiziune, cât şi ca mamă a doi copii, preocupată de hrana sănătoasă, tratamentele necesare în diferite afecţiuni sau stilul de viaţă sănătos. Ea afirma faptul ca:

  • disciplina se poate invata
  • norocul si-l face si omul cu mana lui, mergand pe drumul pe care l-a ales
  • este important sa ne setam un obiectiv, sa ne tinem de el si sa ne urmam visul realizandu-l
  • importanta autodisciplinei
  • wonder woman suntem noi toate deoarece reusim sa facem minuni jongland cu diferite situatii, este necesar sa permitem acestei wonder woman sa iasa la suprafata

Patricia Rusu: “Aventura în lumea culinară a început din propria pasiune pentru gătit și din propriul crez. Aceasta se transformă încet, dar sigur, într-un dream job.” 
Patricia Rusu este președintele Asociației Healthy You, prin intermediul căreia promovează necesitatea întoarcerii la natură și la un stil alimentar sănătos. Susține workshop-uri, cursuri de nutriție și gătit & este producătorul unor emisiuni care au ca punct comun un stil de viață echilibrat. 
Este inițiatoarea campaniei "Viață dulce fără zahăr", demarată alături de The Woman. Sfatul ei este: fa echipa cu propriul corp.
Christine Van Loo, de 7 ori campioana nationala la acro-gimnastica in USA, desemnata Atletul Decadei in 1980 si Atletul Olimpic al Anului in 1988 a fost la The Woman cu un spectaloc artistic deosebit culminand cu un discurs care efectiv mi-a captat atentia in totalitate. 
Uite care sunt ideile principale:
  • increderea in sine e fundamentul pentru ceea ce facem, increderea se poate si invata
  • fa spatiu pentru disconfort: in loc sa gandim negativ, sa imbratisam aceste momente, trairi de disconfort, oferindu-ne oportunitatea de a ne exersa increderea in indeplinirea viselor
  • urmatorul pas este sa credem in visele noastre
  • formarea unei echipe, formata chiar si dintr-o singura persoana care sa aiba incredere in noi
  • deviza ei: Go big or ga home
  • sa ne exersam muschii de a crede in noi
M-as bucura sa stiu ca ideile impartasite va  vor aduce putina inspiratie, asa cum s-a intamplat in cazul meu.


Cu Ileana Badiu, activează de peste 25 de ani în industria MarCOMM. În 2007 devine antreprenor și obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman Romania, care anul acesta a devenit parte din Ogilvy România.
Super40 by Ileana Badiu este proiectul ei de suflet, fondat din dorința de a schimba perspectiva avasării în vârstă

Hugs,



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu